Смартфони Nokia само за 1 лев в брой в онлайн магазина на VIVACOM

OFFNews 04 август 2020 в 12:05 2298 0

До 16 август включително в онлайн магазина на VIVACOM, потребителите могат да направят своя избор между избрани смартфони Nokia на цена от 1 лев в брой с тарифни планове Smart XL+ и Smart U и специални аксесоари за тях с намаление. Отстъпка има при сключване на нов срочен договор или подновяване на договор и за тарифните планове Smart L, L+ и XL, както и при закупуване на устройството в брой или на лизинг. 

Отличен избор за ценителите е Nokia 7.2. Смартфонът има 6.3-инчов Full HD+ PureDisplay. Голямо предимство на модела е тройната основната камера с oптики ZEISS - 48 МР+ 5 МР + 8 МР и селфи камерата с 20 МР сензор. Nokia 7.2 използва специален процесор Pixelworks, който подсилва цветовете и надгражда видео съдържанието до HDR качество. Устройството има възможността да заснема 4К видео и може да бъде закупено само за 1 лев в брой с план Smart XL+.

На цена от 1 лев в брой с план Smart XL+ се предлага и актуалният Nokia 5.3. Смартфонът е оборудван с 6.55-инчов HD+ дисплей и мощен процесор Qualcomm Snapdragon 665. Разполага с четворна основна камера с вграден изкуствен интелект за ясни и детайлни портретни и нощни снимки. А батерията му е с голям капацитет - 4 000 mAh и издържа до 2 дни с едно зареждане.

Сред моделите с намаление е Nokia 2.3. Бюджетният смартфон има 6.2-инчов HD+ дисплей, двойна основна камера 13 МР + 2 МР и селфи камера с 5 МР сензор. Устройството използва адаптивната батерията с капацитет 4000 mAh, която издържа
до 2 дни с едно зареждане и е на разположение на потребителите на промоционална цена от 1 лев в брой с план Smart XL+.
Само за 1 лев се предлага и Nokia 1.3 с план Smart XL+. Смартфонът има 5.71-инчов HD+ дисплей със съотношение на страните 19:9, батерия със заряд за цял ден и Android 10. Nokia 1.3 разполага с елегантен дизайн и солиден заден панел с 3D нано-текстура.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови