София ще е домакин на първа по рода си Маркетинг Конференция с фокус върху Дигитализация, Иновации и Предприемачество

The MarkeThinX CONF 2019 обединява индустрията на едно място в търсене на фактора “X” за успешно и устойчиво развитие, маркетиране и комерсиализиране на бизнесите

ОFFNews 18 март 2019 в 15:51 2332 0

София ще е домакин на първа по рода си Маркетинг Конференция с фокус върху Дигитализация, Иновации и Предприемачество в България. The MarkeThinX CONF 2019 ще се състои на 31 Май 2019 г., петък, от 09:00 до 17:00 ч. в Зала „Ню Йорк Сити“ на емблематичния небостъргач - Кепитъл Форт.

Иновативният форум ще събере на едно място представители на маркетинг индустрията, онлайн бизнеса и дигиталното предприемачество. Конференцията ще се състои от 5 тематични панела и 20 обучения, уъркшопи, сесии с интерактивно съдържание, практически упражнения, Мисли “X” предизвикателство, дискусионен панел и Нетуъркинг „Х“ в градините на Кепитъл Форт.

Международни и български лектори, доказали се предприемачи, маркетолози, специалисти, собственици на бизнес, директори на компании и експерти в посочените области ще засегнат темите дигитален маркетинг, дигитална икономика, дигитално право, иновации, онлайн бизнес, онлайн търговия, предприемачество, уеб решения, индустрия 4.0, и др.

Конференцията MarkeThinX CONF 2019 има над 50 ключови партньорства и е подкрепена от водещите браншови организации в индустрията, ключови асоциации по електронна търговия, реклама, маркетинг, стратегически бизнес организации и клубове на регионално, национално и международно ниво, водещи медии, компании, предприемачески и бизнес хъбове, и НПО организации.

Някои от лекторите, които общо се очаква да са над 30 и за разлика от формата на всички останали събития, в този няма само да говорят, а ще предоставят силно практическо и интерактивно съдържание са: Матео Форте, Партньор и Управител на Be Loud (Агенция Работила по проекти с Ватикана, водещи модни, производствени и дизайнерски компании в Италия, както и в Европа); Жанет Найденова, Председател на Българската Ecommerce Асоциация; Христо Николински, Мениджър на Etarget и член на управителния борд на IAB Bulgaria; Тоуфик Хаули, Създател и Управител на Feronialab и Vp Sales; адв. Полина Терзийска, Управляващ Партньор в Prosperamo Legal /Терзийска и Партньори/, която ще говори и за все по-актуалното „дигитално право“, и много други.

Проектът The MarkeThinX CONF 2019, разработен от ExpandX Marketing & Web има за цел да обединява индустрията на едно място в търсене на фактора “X” за успешно и устойчиво развитие, маркетиране и комерсиализиране на бизнесите в динамичната бизнес среда в която живеем. В рамките на MarkeThinX CONF 2019, България и по-специално София ще бъдат представени, като стратегически хъб за развиване на бизнес, стартъпи и международни компании. За финал организаторите подготвят и колоритно парти, на което всички MarkeThinX ентусиасти ще бъдат поканени.

Промоционални Билети са вече в продажба, а интересът от страна на аудиторията е много голям. До момента лектори на предходни конференции инициирани от организаторите са били специалисти от: Google, Thomson Reuters, World Economic
Forum, World Business Dialogue, Fortune 500 компании, University of Oxford и много други.
Повече информация: www.markethinx.org 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови