Sony Xperia и VIVACOM подаряват двоен билет за финала на Шампионската лига в Киев

OFFNews 03 април 2018 в 16:23 2263 0

Шампионска лига е най-важният европейски клубен футболен турнир, а през април всички погледи са вперени към решителните битки по пътя към финала.

Като официален партньор на турнира, Sony Xperia предоставя уникалния шанс за всички клиенти на VIVACOM да спечелят двоен билет за финала на Шампионска лига на 26 май в Киев.

От 1 до 30 април абонатите на телекома, закупили смартфона от супер среден клас на Sony – Xperia XA2 с план от VIVACOM, участват в томбола за спечелването на тази изключителна награда. Късметлията, който ще гледа мача на живо от трибуните на Олимпийския стадион в украинската столица, ще бъде изтеглен на 2 май 2018 г. 

Освен билети за големия сблъсък на най-добрите във футбола, щастливецът и негов придружител ще получат и двупосочни самолетни билети до Киев с пътническа застраховка, две нощувки в хотел, трансфер до стадиона, подаръци от Sony Xperia, a преди и по време на мача ще имат ексклузивен достъп до специалната зона за гости.

Наред с възможността за ексклузивната награда, Sony Xperia и VIVACOM са подготвили и още вълнуващи футболни игри с награди през този месец. От 1 до 15 април клиентите в 10 от топ магазините на VIVACOM в София, Варна, Бургас и Пловдив ще могат да се насладят отблизо на 10 оригинални футболни сувенира на звездите от Шампионска лига, включващи бутонки, тениски и топки с автограф на Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Гарет Бейл, Луис Суарез, Еден Азар и Стивън Джерард.

Всички, споделили своя снимка с някой от артикулите в играта на Facebook страницата на VIVACOM, участват в томбола за награди от Sony Xperia и един от сувенирите на Шампионите.

От 16 до 30 април пък всички потребители и фенове на VIVACOM в социалните мрежи ще могат да изпробват футболните си знания в специалната Шампионска игра-анкета за още страхотни изненади от японския производител и разбира се – още един от ексклузивните артикули с подпис от най-добрите в съвременния футбол.

Любителите на футбола и висококачествените телефони могат да закупят достъпния смартфон с първокласни възможности и функции на Sony – Xperia XA2 – на цена от 19,98 лв./месец с план Smart L+ от VIVACOM. Моделът е с красив дизайн без видими рамки и се предлага в четири модерни цвята – класическо черно, стилно сиво, синьо и нежно розово. Разполага с 5.2-инчов Full HD IPS дисплей, мощна 23MP задна камера, която предлага 4К видеозапис, и 8МР предна камера със супер широк 120° обхват. Работи с мощен осемядрен процесор и мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 630 под Android 8.0 Oreo, а 3300 mAh батерия е сред най-добрите в този клас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови