Стилен и елегантен - смарт часовникът Samsung Galaxy Watch 3 от днес е във VIVACOM

OFFNews 07 август 2020 в 16:51 3137 0

Новото поколение смарт часовници на Samsung – Galaxy Watch 3 вече e в търговската мрежа на VIVACOM. Устройството се предлага в два размера: 41 mm и 45 mm. 

Умният аксесоар е подходящ избор за всички, които обичат да поддържат отлична физическа форма, без да пренебрегват елегантността и добрия стил.

Galaxy Watch3 е по-тънък и по-лек, отличава се с изискан външен вид и класическа рамка, която пасва идеално на китката. Елегантният дизайн се допълва и от висококачествена каишка от естествена кожа.

Смарт часовникът измерва физическите данни на потребителите чрез ново поколение вградени сензори, които дават обратна връзка в реално време. Изключително подходящ за активни хора с отношение към поддържането на добра физическа форма, часовникът е снабден с крачкомер, притежава функция за напомняне при заседяване на едно място, проследява качеството на съня. Снабден е и с над 120 програми за домашна тренировка, като следи сърдечната честота в реално време.

И още едно предимство на модела – при получаване на ново съобщение, Galaxy Watch3 показва и предходните, което дава възможност потребителят да следи разговора без усилие. Допълнителен плюс е възможността изображенията да се виждат без допълнително докосване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови