Стилният Xperia XA2 на Sony – за перфектни спомени и селфита

OFFNews 19 февруари 2018 в 14:23 2084 0

За качествените снимки светлината сякаш никога не е достатъчна, но това не представлява проблем за новия Xperia ХA2 на Sony.

Основната камера на телефона разполага с така нужната чувствителност ISO 12800 за снимане при слаба светлина, благодарение на вече утвърдения сензор за снимки на Sony - 1/2.3“ Exmor RSTM for mobile. Основната камера е с впечатляващите 23 MP, предлага 4К видеозаснемане, за да могат потребителите да създават богато на цветове и детайли съдържание. Притежателите на стилния смартфон могат да заснемат видео на бавен каданс със 120 fps, за да придадат допълнителен драматизъм на действието и движението. Предната камера пък разполага с традиционните за селфи 8 MP, но е със 120° свръх широк ъгъл на заснемане, за да улови повече приятели, емоции и атмосфера в кадъра.

Бързото изразходване на батерията е досадно за всеки, ето защо бързото й зареждане е особено ценно в много случаи от ежедневието. Ако ползвате телефона си много интензивно, но често забравяте зарядното и ви се налага да заемате от приятел, колега и дори непознат, вие имате нужда от Xperia ХA2 на Sony. Смартфонът поддържа бързо зареждане, което за минути ще осигури следващите ценни часове работа. Батерията му е 3,300 mAh. С този капацитет и с мобилната платформа Qualcomm SnapdragonTM 630 телефонът може да гарантира бързото и безпроблемно изпълнение на много повече задачи за по-дълго време. С този телефон ще забравите за времето, ако разчитате на режима Smart Stamina, както и на приложенията Battery Care и Qnovo Adaptive Charging.

Понякога елегантният дизайн говори повече за притежателя на смартфона, отколкото самият той. Ето защо за хората, които съзнават важността на детайлите, Xperia ХA2 на Sony е подходящият смартфон. Заоблен дизайн на рамката, изящно изрязани ръбове и луксозен метален цвят са разпознаваемите детайли на телефона, които го правят елегантен и същевременно много удобен за работа. 5.2-инчовият Full HD дисплей е с по-голяма яркост, по-добър контраст и с по-наситени цветове и е покрит с устойчивото на надраскване стъкло Corning Gorilla Glass™.

Xperia XA2 работи с Аndroid 8.0 Oreo и се грижи за сигурността на заключеното в него съдържание със сензор за пръстови отпечатъци, който се намира на задния панел.

Марката SONY е позната отдавна на българския потребител с изящната изработка, иновативни камера технологии и висока производителност. Компанията успява да запази периметъра между лукс и достъпност и с най-новия си смартфон - Xperia ХA2, които ще бъде в магазините на VIVACOM още в края на тази седмица. Устройството идва на цена от 20.90 лв на месец. с план Smart L+.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови