Цялата музика винаги и навсякъде с теб

OFFNews 25 февруари 2019 в 12:57 2269 0

Една от вещите, които просто забравихме през последните години са преносимите устройства за слушане на музика. Просто технологиите бяха безпощадни към тях.

В рамките на 30-40 години видяхме какво ли не - от VEF-ове на рамо, до изглеждащите като същинско чудо в края на 80-те уолкмени, заменени после от дискмени, които на свой ред бързо-бързо бяха изтласкани от компактни плеъри с внушителна памет за МР3-ки.

Дори и хитовете преди броени години iPod-и вече ги няма. Останаха в миналото след бума на смарт устройствата, а един от бурно развиващите се сегменти е на този на музикалните стрийминг услуги, които променят пазарните правила в световен мащаб.

Защо да купуваш конкретен албум, когато можеш да имаш всичко - класика, нови хитове и милиони песни срещу символична месечна такса.

Наскоро и телекомът А1 насочи поглед към този нарастващ сегмент.

A1 Xplore Music е нова платформа за музикален стрийминг, която предоставя офлайн и онлайн достъп до музикално съдържание.

Така имате достъп до любимите си песни навсякъде без ограничения. Можете да слушате музиката на персонален компютър, на таблет или смартфон чрез интернет портала www.xploremusic.net/bg и мобилното приложение A1 Xplore Music в GooglePlay и AppStore.

Платформата е разработена специално за клиентите на телекома и обединява световната, българска и балканска музика в цялото ѝ разнообразие, без да черпи мегабайти от трафика на клиентите.

A1 Xplore Music включва над 30 милиона песни и специално създадени плейлисти с всевъзможни хитове. А съвсем лесно и интуитивно можете за броени минути да направите подборка по "ваша мярка".

Освен богатото разнообразие от песни, платформата осигурява достъп до 90 000 чужди и български радиостанции. Тук е мястото да отбележим и че има интегрирана функция Shazam. Така веднага можете да разконспирирате коя е песента, която звучи и ако ви е харесала, веднага да я пратите в собствената си плейлиста.

A1 Xplore Music е без конкуренция при българското съдържание. Включва най-новите и най-добри песни и албуми от всички основни стилове в родната музика: поп, рок, хип-хоп, R&B, естрада, фолклор, поп-фолк, денс и електронна, инди, алтернативна, джаз, Soul и класическа музика. Има специално създадени български плейлисти, а на платформата могат да се намерят и много ценни БГ песни от миналото, които трудно могат да се открият другаде.

Основно предимство на платформата е, че клиентите на А1 не е задължително да притежават кредитна/дебитна карта, за да ползват услугата. Те могат да заплащат за нея и със седмичната си фактура към А1.

При това услугата може да се ползва без да се изразходват мегабайти от трафика на клиентите.

Ако A1 Xplore Music бъде регистрирана до 28 февруари 2019 г., клиентите получават 3 месеца безплатен тестов период. След изтичането му, цената на услугата е 9.77 лв. с ДДС на месец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови