У дома през есента с още по-достъпните цени за интернет и телевизия от VIVACOM

300 Mbps оптичен интернет на цената на 100 Mbps само през септември

OFFNews 05 септември 2018 в 13:55 1935 0

Есента е сезонът, в който започваме да прекарваме все повече време на закрито и се чудим как да го запълним с приятни занимания. Специално за хората, които трудно намират разнообразие в рамките на своя дом, VIVACOM предлага оптичен интернет със скорост 300 Mbps на цената на 100 Mbps, съобщават от компанията.

Атрактивната оферта е в комбинация с интерактивна телевизия с над 200 канала, от които 45+ в HD качество, и то само за 29,79 лв. вместо 44,79 лв. на месец. Отстъпката е валидна за целия срок при двугодишен договор, сключен в рамките на месец септември. 

Оптичната мрежа на телекома вече осигурява високоскоростен интернет за над един милион домакинства в цялата страна. Модерната технология предлага отлична интернет връзка дори при лошите метеорологични условия, характерни за идващия сезон. А със скорости от 300 Mbps разбирателството в семейството е гарантирано, с достъп на няколко различни устройства през домашната wi-fi среда.

Пакетът за интерактивната телевизия TV 2L+ пък включва над 200 програми с удобните функции за запис, слагане на пауза, превъртане назад и напред, архив и други опции, които са в помощ на съвременните потребители. Така съдържанието е достъпно в удобно за зрителите време, а с допълнителните медийни услуги по заявка, те могат да гледат разнообразни предавания по собствен вкус от Discovery, Da Vinci, Disney, Nickelodeon и други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови