Учителите вече могат да провеждат уроци, тестове и да оценяват учениците изцяло онлайн

Системата Nuadu, интегрирана в платформата Microsoft Teams, която е одобрена и предоставена на преподавателите от МОН, позволява и провеждане на външно оценяване и държавни зрелостни изпити за цялата страна

OFFNews 01 април 2020 в 17:25 13127 0

Водещото образователно издателство “Клет България” предоставя напълно безплатно достъп до интегрирания в софтуерната среда Microsoft Teams модул Nuadu.

Компанията подкрепя дигиталната инициатива на Министерството на образованието и науката, което вече осигури достъп до платформата на Microsoft на всички учители. Системата позволява и провеждане на тестове, пробни изпити и дори изпити за външно оценяване и държавни зрелостни изпити за цялата страна.

Интегрирана с Office 365 и Microsoft Тeams, средата гарантира възможност за провеждане на уроци, за създаване и ползване на готово съдържание, както и за обмен на дигитални ресурси.

Тя предоставя богат набор от упражнения и задачи в многобройни варианти с различни нива на трудност, дължина и вид на упражненията. В нея са интегрирани мощни аналитични инструменти, с помощта на които лесно може да се проследи прогресът на всеки един участник в дигиталната среда. Предоставен е и подробен отчет за резултатите на отделен клас, на група ученици в класа и/или на отделен ученик.

Nuadu предлага разнообразен набор от инструменти за разработване на собствени упражнения и възможност за споделянето им с ученици и класове. Всеки ученик получава обратна връзка в реално време и има възможност да проследи собствения си напредък благодарение на специални графики, представящи личните резултати.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови