VIVACOM изпраща август с дълъг уикенд с евтини смартфони

OFFNews 24 август 2018 в 14:03 2185 0

VIVACOM ще направи последния уикенд на месец август много по-приятен, като даде шанс на потребителите да се сдобият с чисто нов смартфон на достъпна цена.

От 24 август – петък, до понеделник (27 август) включително телекомът организира дълъг уикенд с промоционални оранжеви цени. Предлагат се разнообразни модели във всички ценови сегменти в комбинация с тарифен план SMART L+, така че клиентите на компанията да могат свободно да споделят летните си емоции.

Модерен и елегантен е дизайнът на HTC DESIRE 12 – най-компактният и лек телефон, създаван от HTC. С него можете да снимате ясни детайли дори на обекти в движение – още една възможност за запазване на горещите спомени. Само сега смартфонът се предлага на атрактивна цена от 189,98 лв..

Оранжевата цена на Samsung Galaxy J3 2017 DS ще зарадва всички ценители на качеството. Смартфонът се предлага за 139,98 лв. или за 8,58 лв. на месец. Апаратът е с две SIM карти и се отличава с елегантно метално тяло и изчистен дизайн. Заснема детайлни и ярки изображения, както и перфектни снимки при ниска осветеност – всичко това го прави незаменим спътник по време на лятната почивка.

Още един стилен телефон е включен в актуалната августовската промоция на VIVACOM – Nokia 5. Батерията му е с капацитет от 3000 mAh и осигурява часове забавление, както и удобство за работа. Дисплеят е функционален и дава възможност за лесно четене, дори при ярка слънчева светлина. Предлага се за 119,98 лв. или за 6,98 лв. на месец.

Оранжева е и цената и на Nokia 2.1 – 49,98 лв. или 3,98 лв. на месец. Телефонът е с HD дисплей, който е с 20% по-голям от екрана на Nokia 2. Така можете да гледате любимите си предавания и клипове на достатъчно голям екран, за да ги споделите с близки и приятели. Двойните предни високоговорители допълват изживяването с възможност за силен и кристален стерео звук. Основната 8MP камера със светкавица позволява да се заснемат и споделят кадри, независимо дали сте навън или на закрито. Споделяйте и селфита, направени с 5MP предна камера.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови