VIVACOM представи Moto Z3 - смартфон с изтънчен дизайн и двойна камера

OFFNews 28 август 2018 в 11:46 2428 0

Новият модел от третото поколение модулни смартфони на Motorola - Moto Z3 play впечатлява с почти безрамков дисплей и изтънчен дизайн.

6 инчовият AMOLED Full HD+ екран със съотношение 18:9 прави всяко визуално изживяване по-ярко и истинско, а Corning Gorilla Glass 3 осигурява устойчивост и издръжливост.

Иновативният дизайн се допълва от сензор за пръстов отпечатък, който се намира отстрани на смартфона и може да улесни всеки потребител.

За да бъдат летните изживявания дълготрайни, Moto Z3 play пристига с модула Moto power pack – модерна, лека, допълнителна батерия от 2220 mAh, включена в комплекта. Moto power pack се прикрепя към мобилния телефон само с едно щракване и така получавате енергия до 40 часа на батерията без зареждане.

Ярките изображения дори при ниска осветеност са гарантирани от основната 12 MP + 5 MP камера със сензор за дълбочина и подобрен софтуер за снимки.

Предната 8 MP камера и двойната светодиодна светкавица ще подсигурят заснемането на перфектното селфи всеки път. В комбинация с множеството функции като оцветяването на част от снимката с избран цвят, плъзгащи се слайдери, замъгляване на фона и други, интелигентните камери гарантират висококачествени снимки във всяка ситуация.

8-ядреният процесор Qualcomm Snapdragon 636 осигурява бързина, като същевременно щади батерията при ежедневна употреба. Смартфонът е оборудван и с 3000 mAh вградена батерия, 64 GB вътрешна памет, слот за MicroSD до 2 TB и лицево разпознаване.

Стилният модел ще се предлага в цвят тъмно индиго.

Motorola Moto Z3 Play е модерно предложение за всеки, а в комбинация със Smart U план от VIVACOM, той е достъпен на цена от 26.98 лева на месец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови