Биляна Петрова след килията: Бях забравила какво е топла вода

OFFNews 23 декември 2018 в 10:21 4719 0

Снимка бТВ

Благодаря на съдията, след осем месеца прегърнах семейството си. Бях забравила какво е да се изкъпеш с топла вода.

Това заяви бившия зам.-кмет на "Младост" Биляна Петрова, която от вчера е пусната под домашен арест заедно с Десислава Иванчева и третият подсъдим по делото за подкуп Петко Дюлгеров. Цял ден с дъщеря ми стояхме прегърнати. Тя каза, че ме обича и вярва в мен, заяви Петрова пред бТВ. 

Твърдо не е имало подкуп и не е ставало дума да се вземат пари за лична облага. Имам различни хипотези как се е озовала тази сума в колата, но предпочитам още да не ги коментирам, обяви Петрова за намерените в колата им с Иванчева 56 000 евро в белязани банкноти при зрелищния им арест на 17 април в центъра на София. Още 14 000 евро бяха открити у Дюлгеров след среща между тримата. 

Петрова цитира заплаха срещу нея: "Ако не кажеш определено нещо, си труп", като обясни, че това е само една от заплахите, които е получавала. ”През цялото време даваме гласност на нещата. Страхувам се за заплахите, които са отправени към адвокатите. Имало е разлепени некролози на адв. Савова в столицата”, каза още Биляна Петрова.

”Килията, която видяхте, е след ремонт. За мен няма обяснение защо не се оправят дребни неща като прозорците например. Защо трябва да има това разбиране, че преди да си осъден, трябва да минеш през ада?”, така Петрова коментира условията в столичния арест.

”Бих попитала г-н Ваклин защо говори пред медиите едно, а в съда друго”, коментира още Биляна Петрова.

Ще прекарам празниците със семейството си. Възможно е след 7-10 дни да ни върнат в ареста. Ще готвя защитата си, добави Петрова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови