Дъщерята на Митьо Очите е обвинена за участие в престъпна група

OFFNews 15 март 2019 в 20:50 9487 0

Снимка bTV

Дъщерята на Димитър Желязков - Митьо Очите беше обвинена от спецпрокуратурата за участие в организирана престъпна група, за чийто лидер е сочен Очите, съобщи bTV.

Дъщерята на Митьо Очите твърди, че все още не знае какви са доказателствата и обвинението срещу нея.

Станислава каза, че е успяла да се види с баща си след екстрадирането му от Турция. Тогава говорили и за делото срещу него.

„Намериха човек, който е лъжесвидетел, директно лъже. А този същият септември месец е задържан за шеф на организирана престъпна група, намерили са растения в него, в групата му, пари, наркотици. Той казва, че е денонощно с баща ми. Притеснявам се, че той не е добре здравословно. Че не го пускат дори и на лекар. Нали говорим за една хуманност - да отидат, да го прегледат”, посочи Станислава.

След стрелбата срещу Митьо Очите в Слънчев бряг през 2016 г. Станислава и мъжът до нея - Велислав, бяха разпитани от полицията. Тя е категорична, че не познава подсъдимите по делото. 

„Виждали сме ги в комплекса, но категорично нямаме нищо общо. Предполагам, че те му направиха засада, докато той отива да вечеря. Това са моите предположения. Той не помни много. Помни, че отишъл на вечеря, оттам много неща му се губят. Аз имах таксиметрова компания, в момента не се занимавам, защото имам бебе на 6 месеца и преди да родя, продадох фирмата си”, обясни дъщерята на Очите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews