Иванчева: Какво означава '3 по 75'? А 15 000 какво значи?

Апартаментът ми е наследство, имам някакви банкови сметки, но никога не съм искала пари от Ваклин, заяви тя

OFFNews 24 декември 2018 в 08:35 7073 3

Снимка бТВ

Апартаментът ми е около 50 квадрата, всичко, което имам, е от родителите ми. Никога не съм била фризьорка, занимавах се с международен превоз и имам някакви банкови сметки. 

Това разказа отстранената кметица на "Младост" Десислава Иванчева, която от вчера е под домашен арест, след като прекара над 8 месеца в килията като подсъдима за подкуп от 56 000 евро. 

Никога не съм виждала тези пари, не съм ги пипала, това е постановка, подхвърлени са ни в колата, за да бъдем набедени, заяви Иванчева. Александър Ваклин изобщо не ми е приоритет, фактът, че 4 пъти го питам как се казва, е ясно, че не го познавам, коментира тя. Никога не съм искала пари от Ваклин, категорична бе отстранената кметица. 

За изтеклите СРС, в които Иванчева казва "3 пъти по 75", тя обясни: Мога да кажа много варианти, засега се забавлявам как медиите разсъждават.

А за прокуратурата 15 000 какво означава - оферта да ме отстранят?, отговори с въпрос Иванчева, като цитира друго СРС.

По думите й 20 евро на квадрат пък означава цена за дарение - за детски площадки, огради, осветление, кой каквото има, каквото даде, каза още тя. 

За третия подсъдим освен нея и бившата й заместничка Биляна Петрова - Петко Дюлгеров, Иванчева заяви, че са се срещали много пъти по различни въпроси. 

По думите на Иванчева прокуратурата коригира и намества данните, свързани с делото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

3

Hissarion

02.01 2019 в 16:59

Ако искам подкуп и след това с парите купувам дрехи на сираци, това подкуп ли се води?

5300

1

квазимодо

24.12 2018 в 09:51

"20 евро на квадрат пък означава цена за дарение ". Нас сега за олигофрени ли ни вземаш. А колкото до адвокат Марковски : кажи ми кой те защитава да ти кажа дали си невинна. Незнам дали е той но и той се изказа в този смисъл. Така че горщо те моля , не не прави на ембецили.