Лозан Панов: Аз съм най-минат, нямам имот, а да излизам в отпуск

OFFNews 04 април 2019 в 14:32 3879 2

Снимка ВКС

Аз съм „най-минатият“ от всички, защото нямам имот на мое име, а искат да излизам в отпуск и да не работя.

Това председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов,цитиран от Фокус. Така той коментира призива на премиера всички, замесени в скандала с апартаментите, купени на цени под средните за пазара, да излязат в отпуск или да подадат оставки. Съпругата на Лозан Панов е закупила имот, преди двамата да сключат брак, поради което името му влезе в скандалите около "апартментгейт". 

Жена ми ми е казала, че притежава такъв имот тогава, когато се ожених за нея. Имотът е на юридическо лице, а когато един имот е на юридическо лице и някой ползва този имот, е съвсем нормално този, който е наел имотът, да плаща наема“, обясни Панов и посочи, че има документи за това. 

Проверки на НАП към мен и моята съпруга се извършват от много години, каза още Панов по повод проверката на ВКП, която главният прокурор Сотир Цацаров нареди по-рано днес. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11300

2

yoghurt

04.04 2019 в 20:15

Мафиотите искат поне да оклепат и Панов, така и така им излязоха кирливите ризи... Но доверието в една обществена личност, ако е истински заслужено, не зависи от никакви компромати. Колко си приличат този нещастен шеф на комисията за “борба” с корупцията, физкултирника на републиката, хидролога на републиката... Едни закръгленич смугли и мазни лица, зад които е кухо за жалост... А какви политици сме имали!

10571

1

Hissarion

04.04 2019 в 15:20

Малко отпуск на никой не е навредил. Иначе действително в този случай вече изглежда се престарават.