Нападналият израелски туристки хотелиер е освободен без повдигнато обвинение

OFFNews 13 юли 2019 в 20:45 5930 4

Хотелиерът, който беше задържан, след като нападнал израелски туристки в "Слънчев бряг", е освободен, като на този етап не му е повдигнато обвинение, съобщи БНТ.

Спорът беше заснет с телефон, като на клипа, публикуван от израелски телевизии, се вижда как хотелиерът Иван Тодоров се опитва да ритне една от жените. 

Тодоров е разпитан за отношението си.

Туристките и хотелиерът разказаха различни версии за причините за конфликта. Според туристките, след като пристигнали в хотела, се оказало, че има дублиране и стаята им, за която заплатили предварително, не е свободна и от хотела предложили да ги настанят в различен хотел. След спора пък се стигнало до агресията на хотелиера. 

От хотела разказват различна версия за причината за конфликта - туристките искали да бъдат настанени веднага след пристигането им, но от хотела им казали, че настаняват след 14 часа, като те първи проявили агресия. 

По случая е образувано досъдебно производство, като все още се разпитват всички участници и свидетели на инцидента.

Ще се търси начин и двете израелски граждански, които се прибраха в родината си, да бъдат разпитани в България, като едва тогава ще се прецени дали на Тодоров ще бъде повдигнато обвинение, обясняват от прокуратурата в Несебър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13510

4

Mayya

14.07 2019 в 12:35

Е, в какво да го обвинят - в липса на възпитание, в ниска култура, в простащина, бабаитлък и хулиганско поведение... За некадърно изпълнен акробатичен номер, без физически последствия за клиента, обвинение няма. За съжаление за накърняване имиджа на БГ, на туризма и на хотела в който работи, обвинение също няма. Собственикът на хотела трябва да го уволни (ако е прието в тези среди да се уволняват) и това кадрово недоразумение да плати обезщетение на работодателя, а не адвокатът на комплекса да го защитава.

15414

3

Hihi1981

14.07 2019 в 09:47

Май,не е ясно какъв е проблемът?!А той е имиджов, като видиш какво се случва в Бг курортите,ще се замислиш дали си заслужава да дойдеш на почивка в тая страна!

8931

1

AnderXale

13.07 2019 в 21:23

Поредното доказателство, че това тук не е държава! Но няма как да е иначе, когато за премиер имаме мутра.