Прегазилият дете в Морската градина румънец плаче в съда: Не съм си представял, че може да се случи такова нещо

OFFNews
09 юли 2019 в 15:15 | 36092 |4

Прегазилият дете в Морската градина на Варна Адриан Крецу се разплака в съда днес и каза, че никога не си е представял, че може да му се случи нещо такова, пише dir.bg. Днес Апелативният съд във Варна трябваше да се произнесе по обжалваната от Крецу мярка за неотклонение, но гледането ѝ бе отложено.

На 29 юни към 17 ч. 32-годишният румънец блъсна и уби на място момиченце на четири годинки и половина при маневра на заден ход в Морската градина. Влязъл с автомобила си в паркинга до зоологическата градина. В колата били съпругата му и нейните родители. В същото време детето и родителите му вървели към техния автомобил, също паркиран там.

Той бе привлечен като обвиняем за причиняване по непредпазливост на смъртта на детето. Преди седмица Окръжният съд му наложи най-тежката мярка за неотклонение и го остави в ареста. Той обжалва, а защитата му поиска по-леката мярка - домашен арест. Румънецът живее недалеч от град Констанца. Апелативните съдии решиха да отложат вземането на решение до получаването на информация за съдебното минало на Адриан Крецу, както и на данни дали е регистриран за нарушаване на Закона за движение на пътищата в Румъния. Информацията трябва да бъде получена в българския съд в тридневен срок, уточниха адвокатите на румънеца.

Малката Р. е дълго чакано дете от родителите си - 10 години те правили опити за рожба.

Днес майката и бащата на момиченцето не присъстваха в залата.

Следващото заседание на Апелативния съд във Варна бе насрочено за петък, 12 юли, в 11 часа.

Препоръчани материали
Toni2019

Рейтинг : 782

15.07 2019 в 16:32 4
+ 0
- 0
И аз не съм си представял че ще има държава в която колите са по-важни от хората, но ето... карай си в парка
Баш Патканът на Републиката

Рейтинг : 2607

09.07 2019 в 22:01 3
+ 2
- 0
Доста се написа по тази тема, някои неща не са казани. - Собствениците искали да достъп с колите си, след като имали имот в Морската?
Да влизат. Но, да влизат само с ЛИЧНИТЕ си автомобили! Като не си собственик, нямаш работа там с колата си.


HristoSliven

Рейтинг : 1265

09.07 2019 в 20:07 2
+ 1
- 0
И не само в Северна България е така. От когато научиха пътя за Гърция, кошмара е повсеместен. А след някой-друг ден, след като тръгнат и керваните с турските - немци.....! Ако към картинката се добавят и украинските шОфери...!
И друг път е ставало дума, но - защо в Гърция, например, ей тези от по-горе не шофират както в България?!
4t5y6u7iu6y5t

Рейтинг : -3200

09.07 2019 в 17:37 1
+ 1
- 0
Аре бе, в цяла Северна България сме пропищяли от румънските уроди, които карат като изтървани, станаха десетки катастрофи заради тия подчовечни мангали и само като видиш румънски номер ти настръхват косите, обаче тоя капут долен не си представял!