Разследващите откриха телефона на Виктория чак днес, след разпита на Северин

Прокуратурата повдигна обвинение на Северин Красимиров за изнасилване и убийство

OFFNews 18 октомври 2018 в 21:10 19121 6

Окръжната прокуратура в Русе е повдигнала обвинение на 21-годишния Северин Красимиров за изнасилване, представляващо особено тежък случай, и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова.

Красимиров днес е бил разпитан, а утре сутринта ще бъде внесено искане в съда да му бъде наложена мярка за неотклонение "задържане под стража".

След разпита на Северин Красимиров разследващите днес откриха телефона на Виктория Маринова. 

Телефонът е намерен край мястото на убийството.

Съдебният лекар д-р Пламен Димитров коментира по-рано днес пред БТА, че на Красимиров му е взета ДНК-проба. Физическото му състояние било добро. Установени и документирани били всички травми, които той има. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

6

Стефан

19.10 2018 в 23:14

Знаеш ли, ако бях достатъчно умен, щях да мога да предскажа цялата структура на Вселената, всичките и свойства, и всичко което се случва в нея, само по знанието за масата и заряда на електрона. Но аз не съм достатъчно.
Ако всичко се намираше веднага и лесно, археолозите нямаше да съществуват. И като страничен ефект - нямаше да има престъпления, понеже всички улики щяха да чакат направо в съдебната зала.
Радвай се. Това, че са го намерили по неговите показания, значи още едно непробиваемо доказателство срещу него. Или ти знаеш колко далече, и в каква посока уплашен пиян циганин хвърля телефон? Тогава напиши таблица, и я дай на криминалистите - поне с нещо ще помогнеш срещу престъпността. Особено срещу случайната.
Да, не пропускай да туриш графи за телефоните по марка и модел, а също така по цвят.

5900

5

Старши

19.10 2018 в 21:50

"Телефонът е намерен край мястото на убийството".Къде бяха и какво правиха ченгетата толкова дни, та мангала да им каже къде е ?

23293

4

Стефан

19.10 2018 в 12:49

Няма как да наричам иначе някой, който се държи надменно, и обвинява друг в ненаправени грехове. Както и прави заключения, по факти, с които не разполага:)
"Ало" се казва на телефона. В други видове разговори се казва друго.

12014

3

Станчев

19.10 2018 в 11:23

Ало, умния!

- Днес ще товарите алумин.
- Господин старшина, не се казва алумин, а алуминий.
- Ти, умния ще товариш чугуний.

Не е въпросът дали трябва да бъда информиран, а да не ме правят на глупак.
А да наричаш някого глупак без да го познаваш значи имаш липси, които няма как да бъдат запълнени ...

23293

2

Стефан

19.10 2018 в 03:00

Алото, първо, това го казва някоя си пловдивска стенгазета, а не е документ на следствието или на прокуратурата. Второ - в качеството ти на какъв, ти трябва да бъдеш информиран незабавно и изцяло за хода на разследването? Трето - защо на вестниците трябва да се съобщава вярна информация, а не да се дава дезинформация? Ако това е тактически нужно на следствието.
Нещо намирисва на глупав коментар от глупав коментатор.

12014

1

Станчев

19.10 2018 в 00:08

Източник: Plovdiv24.bg 22:22 / 09.10.2018 "Има заподозрян за убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе, научи bTV от свои източници от разследването. По непотвърдена информация, той е успял да напусне страната. Също по неофициална информация, в дома на заподозрения е бил намерен телефонът на жертвата. По-рано в полицията в Русе бяха разпитвани множество лица. Задържан за 24 часа беше румънец от украински произход, но се оказа, че няма доказателства, че е свързан със случая." - нещо намирисва на скалъпена история. Кой тъпак ще открадне телефон , ще го изключи и ще го зарови до тежко местопрестъпление. А и нали затова беше заподозрян този защото намерили телефона на жертвата в дома му. Днес пак намериха телефона....Алоуууу!!!