СРП отказа да образува дело за насилие по жалбата на Диана Димитрова. Вергов обмисля да я съди за клевета

OFFNews 14 март 2023 в 10:55 7552 1

Снимка Диана Димитрова/Фейсбук

Софийска районна прокуратура отказва да образува дело за насилие от страна на Юлиян Вергов по жалба на Диана Димитрова, съобщи актрисата снощи във Фейсбук. Aдвокатът ѝ Антон Станков обмисля дали да не обжалва решението на прокуратурата, предаде днес БТА.

На 28 ноември миналата година актрисата от сериала "Откраднат живот" Диана Димитрова разказа за насилие по време на снимки, а впоследствие стана ясно, че обвиненията ѝ са насочени към екранния ѝ партньор Юлиан Вергов. На 20 декември тя даде показания по случая пред СДВР.

Според решението на прокурор Иво Боев от 1 март 2023 г. не са събрани достатъчно доказателства за извършено е престъпление, става ясно от снимките, публикувани от Диана Димитрова. Днес Антон Станков заяви, че все още не взел решение дали да поиска от градската прокуратура да провери отказа да бъде образувано дело за насилие по жалба на Димитрова.

Адвокатката на Юлиан Вергов Ина Лулчева потвърди информацията, че е поискала препис от прокурорския отказ и посочи, че ще обсъди с клиента си по-нататъшни стъпки, включително и евентуално бъдещо дело за клевета.

Ето как реагира Диана Димитрова на решението на Софийска градска прокуратура:

"Имам въпроси. Знаете ли, не се интересувам от нищо друго, освен от ИСТИНАТА. Дори не ме интересува какво ще се опитат да ми причинят физически след тази публикация. Хората заслужават да знаят къде и в каква обстановка живеят. Хората заслужават истината, това е моята мотивация. Чудя се как така жълтата медия вестник ''Телеграф'' е уведомен преди мен и адвоката ми? Как така в гардеробна дълга 3 м ''има'' свидетел жена и тя не прави нищо от елементарна човешка позиция и реакция? Как така вече има доказателство, че снимките са автентични и че това не е грим според експертите и как така ''проверката'' се прекратява? Отговарям си: защото, Диана, живееш в България. Държавата на неограничените възможности за насилие и корупция. Ей така. Моралът е нещо свещено, но за някои хора той е нищо. "Дамата'' работи в предаването "На кафе'' по Нова телевизия. Аз не искам да живея в ''хулиганска''' България и няма да мълча. Внимавайте какви дрехи си избирате, може да ви откъснат главите".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

1

случайно прочетох

14.03 2023 в 11:35

А дали е така? След 5 години?
Не отравдавам никакви форми на насилие и физическо и психическо!
Не приемам и вмъкването в чужди чаршафи за морална ценност и развяването им след 5 години...

Изненадвам се от факта, че сериозна медия, като ОFFNews отразяват тази пошлост!