Северин остава в ареста, той и адвокатът му поискаха същото

OFFNews 19 октомври 2018 в 12:14 4015 0

Северин остава в ареста, той и адвокатът му поискаха същото

Обвиненият за убийството на тв водещата от Русе Виктория Маринова Северин Красимиров остава в ареста. Самият той и адвокатът му поискаха той да бъде заключен, защото се страхува за живота си, стана ясно след проведеното днес заседание по мярката за неотклонение.

Заседанието продължи само час. Преди него, а и пред съдебния състав, Северин се разплака, призна вината си и каза, че не знае защо е извършил престъплението. Самият той не помнил много от случая, защото е взел дрога.

Пред журналисти той разказа, че до инцидента се стигнало, след като с Виктория имали сблъсък. Той ѝ направил забележка да внимава да се оглежда, тя му отвърнала и той я ударил. "Дали тя ме удари първо, или аз без да искам... Казал съм нещо, тя ми отговори и ме хвана за косата", разказва объркано Северин. 

Той каза, че ако получи доживотен затвор, ще си излежи присъдата.

Срещу Северин има неоспорими доказателства, сред които ДНК отпечатъците и телефона на жертвата, който беше открит след показанията на Северин. 

Окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев каза, че обвинението не разполага с доказателства за участие на други хора в изнасилването и убийството на 30-годишната Виктория. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови