Управителят, убил свой клиент в заведение в Свищов, с обвинение за умишлено убийство

OFFNews 15 юли 2020 в 12:41 5081 1

Управителят, убил свой клиент в заведение в Свищов, вече е задържан под стража и е с повдигнато обвинение за умишлено убийство, съобщиха от Окръжния съд във Велико Търново. 

38-годишният мъж е обвинен за това, че в неделя след полунощ при сбиване умишлено е убил 45-годишен мъж, а неговите брат и баща са пострадали. По-възрастният мъж е настанен във великотърновска болница с комоцио. 

Трагедията се е случила в механа "Ловна хижа", където семействата на местни зърнопроизводители се събират с работниците и близките си да отбележат края на жътвата.

Към края на вечерта възниква конфликт между клиенти и персонал, в който се включват няколко души. Разкази в местни медии и очевидци дават различни версии как се е стигнало до трагичния финал.

По данни на полицията потърпевши са трима мъже, единият от които е починал. Други двама, на 44 и на 67 години, са по-леко пострадали и са били откарани в болница без опасност за живота.

Жертвата - Владимир Георгиев - се притекъл на помощ на баща си, който влязъл в конфликт с управителя. Коленичейки да му помогне, Владимир бил изритан в главата. Ударът се оказал фатален, разказаха пред OFFNews запознати със случилото се.

По случая се води досъдебно производство. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови