В прокуратурата е внесен сигнал за новия апартамент на Цветанов

OFFNews 20 март 2019 в 13:10 2966 3

Румяна Арнаудова

Сигнал за новия апартамент на Цветан Цветанов е внесен в прокуратурата от гражданското сдружение "Боец", обяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. От гражданското движение са сезирали и комисията "Антикорупция", така че двете институции паралелно ще работят по случая.

Според публикация на "Свободна Европа" Цветанов е придобил апартамент, заемащ цял етаж в една от най-луксозните сгради в столичния квартал "Изток", след като през миналата година е прехвърлил на фирмата строител два свои апартамента.

Сигналът е разпределен и предстои двумесечна проверка, която да констатира дали има данни за извършено престъпление. В случай на необходимост може да бъде потърсено съдействието и от комисията "Антикорупция", но е възможно и двете проверки да вървят паралелно по различни текстове, поясни Румяна Арнаудова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

3

мнение от IP

20.03 2019 в 14:02

Пеевски с луксозен живот...но всичко е точно! Цветанов с по-евтин луксозен апартамент...но всичко ще е точно!

17439

2

мнение от IP

20.03 2019 в 13:58

БСП - надежда?!?!?!?! Ужас...

6145

1

kokoten

20.03 2019 в 13:42

...по-тъп и продажен кретен от прокурор няма....след 1-но годишна проверка ще се окаже,че едва ли не Физкултурника е купил апартамента на загуба....каква наглост от страна на мутрите,а тъпия народ ги търпи ,че и гласува за тях...Боже,Боже,докъде я докарахме...и СДС се продаде,и ВОЛЯ....турците отдавна крадат необезпокоявани при всички власти....едно БСП ни остана,добро,лошо,там е надеждата....