Викторио Александров няма да излезе от ареста, реши окончателно съдът

OFFNews 06 ноември 2018 в 11:43 2165 0

Викторио Александров няма да излезе от ареста, реши окончателно съдът

Софийският апелативен съд остави в ареста Викторио Александров, който е обвинен за убийството на приятелката си и едногодишната им дъщеричка.

Днес в съда беше гледана мярката за неотклонение на 26-годишния мъж, който поиска да му бъде определена мярка "домашен арест". 

„Искам домашен арест. Няма да се укрия. Няма къде да отида, медиите ще са пред нас”, заяви днес обвиняемият, цитиран от bTV. По думите му откритата рана от опита за самоубийство поставя в риск здравето му.

Още при първото си изправяне пред съдия през миналата седмица той обяви, че няма точен спомен от двете престъпления. Той днес отново заяви: „Не съм убиец и никога не съм бил!”

В днешното съдебно заседание прокурорът в Софийска апелативна прокуратура представи нови разпити на свидетели, както и заключение от изготвената графологична експертиза на писмо, открито в дрехите на Александров. Установено е, че то е написано от обвиняемия.

С определение на САС е потвърдена мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо извършителя на жестокото убийство.

Двойното убийство стана на 29 октомври 2018 г., като първо Викторио прострелял жената в апартамент в жк. „Надежда“, а по-късно и детето, като направи неуспешен опит да се самоубие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови