Викторио Александров обяви, че не помни убийствата на бившата си приятелка и детето им

OFFNews 01 ноември 2018 в 18:34 7012 1

Снимка БГНЕС

Обвиненият в убийството на приятелката си и на едногодишната си дъщеря Викторио Александров остава в ареста. Това реши Софийският градски съд. 

Пред съда 26-годишният Викторио заяви, че е не помни какво се е случило, осъзнава го и не може да повярва, че е извършил такова тежко престъпление. 

Според показанията му той не помни убийството на приятелката си и на детето, помни само как е бягал с детето по стълбите, а след това как са бягали в парка. 

Защитата му поиска да бъде направена експертиза дали мъжът може да носи наказателна отговорност и дали е бил вменяем, когато е извършил деянието. Съдът обаче отхвърли искането.

Александров поиска да бъде пуснат с мярка "домашен арест", тъй като има рана на главата и спукано тъпанче.

Магистратите обаче решиха, че има опасност той да се укрие, тъй като в писмото, което е оставил на майка си и баща си, е написал, че отива в Турция, а след убийството се е опитал да се укрие от полицията. Според съда има опасност и да извърши друго престъпление, затова Викторио остава с постоянна мярка "задържане под стража". Решението на съда не е окончателно и може да бъде обжалвано.

Според Викторио с приятелката му се скарали за фамилното име на дъщеря им Никол. Майката на Дарина не искала детето им да носи неговото име, а фамилията на майка си - Министерска.

Последвал и скандал за битови сметки и отговорностите сред раздялата.

Той обвини за раздялата им Дарина и родителите ѝ, като каза, че бившата му приятелка била лоша майка и е малтретирала детето. 

Александров допълва, че в деня на убийството Дарина го заплашила, че няма да види повече дъщеря си, а след това спомените му се губят.

Пред съда мъжът каза, че съжалява за всичко. 

За мотива да убие Дарина Викторио Александров обяснил, че се чувствал пренебрегнат във връзката им, отношенията им охладнели, вече не се обръщала към него с мили думи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12032

1

Киро Горския

01.11 2018 в 21:51

Eгати и мотива за убийство - бил пренебрегнат от жена си, с която има бебе. Ако всички мъже бяха като него щяхме да се затрием като вид. Никаква милост за тоя.