Задържаха и майката на шофьора, убил Милен Цветков

OFFNews 20 април 2020 в 18:09 15135 4

Снимка БГНЕС

Майката на 22-годишния Кристиан Николов, обвинен за смъртта на Милен Цветков, е задържана за 24 часа, съобщава Нова телевизия.

Десислава Пешева-Николова се е явила днес в СДВР, придружена от адвокат. Пешева е изпълнителен директор на "Винпром Карнобат", където е съдружник с Миньо Стайков.

По случая с катастрофата се води разширено разследване. Проверяват се освен подробности около катастрофата, и чия собственост е автомобълът (джип Ауди Q7), кой го е дал на младия шофьор, с какви средства е закупен, както и финансовото състояние на фирмата, на която според предварителна информация се води джипът.

Новината идва малко след като стана ясно, че мярката на К. Николов е удължена на 72 часа.

Той има книжка от 2016 г. и едно регистрирано нарушение.

Телевизионният водещ загина вчера, на 19 април, при сблъсък на светофар до столичния мол "Парадайз". Цветков е чакал на червен светофар в автомобила си, когато джип се е забил отзад. Водещият е получил тежки травми и е издъхнал в линейка на път за болницата. Оказва се, че 22-годишният шофьор е употребил канабис и амфетамин. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12073

4

Панелен земеделец

21.04 2020 в 00:08

@ehmo, уточнявам: първоизточникът беше Пловдив24, проверих къде още има инфо. Е, партенка се оказа, ама от по-интересен корен: "Информацията, която и ние от Plovdiv24.bg публикувахме, се оказа невярна. Съдия Румяна Ченалова, която взриви социалните мрежи с тази "новина" също изтри публикацията си от фейсбук." (същият сайт, по-късно днес)
Пловдивчани съобщиха и това: "Трима адвокати на семейството на надрусания убиец на Милен Цветков – Кристиян Николов, по спешност са започнали да прехвърлят имущество и фирми на трети лица чрез фиктивни сделки, алармира пред Lupa.bg юрист, запознат със схемата."
У нас конспирациите не са като по "Розуел", те са си един "живот във висшето общество". За съжаление.

17156

3

aviatora

20.04 2020 в 19:56

Изроди мафиотски!!! Смърт!!!

6000

2

ehmo

20.04 2020 в 19:34

@ панелен земеделец:
Хайде стига глупости. Блиц не е медия. Всеки поне малко грамотен човек може да провери дали и до кога има гражданска отговорност Аудито (за любопитните - има валидна до Октомври 2020).

Че на лайното най-вероятно ще му се размине, както обичайно се случва - факт. Но с дебилните конспиративни теории не помагате на никой.

12073

1

Панелен земеделец

20.04 2020 в 18:31

Вижте в Пловдив24 и в Блиц: вчера аудито не е имало и гражданска отговорност - днес вече има.
Понеже главпрокурорът още не е пуснал Стайков, а семейството на наркомана (с повече от 63 фирми) е вързано с винения бос, може пък и да не му се размине на убиеца?!
Но игрите на богатите вече започнаха.