Бивш национал се озъби на Григор: Стана звезда и се скри в Монте Карло

OFFNews 11 декември 2018 в 14:37 3025 3

Бившият национал на България за "Купа Дейвис" по тенис Радослав Лукаев се нахвърли със сериозни критики към звездата Григор Димитров.

Причината за писмото на Лукаев в профила си в социалната мрежа Фейсбук е решението на Гришо да не поддържа контакти с никого от бившите състезатели.

Когато Григор бил малък, баща му най-често се обръщал към Лукаев да играе със сина му. Но след като станал голяма звезда Димитров се скрил в имението си в Монте Карло.

Ето какво написа Лукаев:

"Гришо, пиша ти тука защото така реши да не искаш да имаш контакт с никой от бившите тенесисти на България, защото ти сам избра така да бъде. Говориш че си националист който милее за държавата и се гордееш да се съзтезаваш под БГ флаг. Когато беше малък баща ти търсеше начини да ти помага да се развиваш и когато най много имаше нужда да играеш с някой баща ти се обръщаше към мен.

Можеш ли да отговориш защо след като стана голяма звезда се скри в имението си в Монте Карло и спря да контактуваш с нас и баща ти да обеснява че никой не трябва да има връзка с теб и тренираш там изолиран а не го правиш в България?

Ти по този начин караш много други Българи който се занимават с този спорт да последват твоя пример и да бъдат надути като теб, даваш ли си сметка изобщо какъв пример на младите даваш какъвто уж искаш да бъдеш и България да се гордее с теб?Ти по никакъв начин не помагаш на Българския тенис за мен защото ти на нито един турнир на който си бил не си изявил желание да тренираш или загряваш с друг Българин и така ли те научихме когато беше на 15-16год.

Кога човек като теб е направил нещо което да не е свързано с пари и само защото твоя екип ти напълни главата че БФТ и държавата не са ти помогнали по никакъв начин.Омръзна ми да чета и слушам глупостите какъв националист си а в същото време нямаш една седмица тренировки в България където децата да се докоснат до теб и твоите фенове да те видят.Толкова ли в България няма хора с който неможеш да работиш и помагаш на тенис средите?

Един пример ще ти дам Yves Allegro беше спаринг партньор на Роджър Федерер после играха двойки заедно и в крайна сметка стана главен треньор на Швейцария и до ден днешен Федерер тренира на Националния тенис център,кога последно си спомняш ти да си направил нещо такова?Много се радвам за твоите успехи но не си човека за който се представяш а използваш държавата за личните си цели и манипулираш медиите".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11464

3

Sin

11.12 2018 в 19:33

Да, неграмотен е. Личи ясно от текста. Нямам задълбочени наблюдения, обаче не виждам в какво съществено обвинява Григор. Не тренирал с българи, навирил си носа. Миналата година гледах Гришо в Лондон - съвсем прилично и възпитано се държа. Арогантен съвсем не е. Постигна много, макар и тази година да е пълна кифла.

5430

2

Stifen

11.12 2018 в 15:10

Хич не ме интересува тениса, ама тоя Гришо си е едно лигаво лайно!

11024

1

Комита

11.12 2018 в 15:04

Неграмотен е, но е прав :)