Британците се оправдават за загубата с късния час

OFFNews 04 януари 2020 в 12:24 1766 0

Бившият номер 1 в света при двойките в тениса Джейми Мъри бе раздазнен и от факта, че срещата между България и Великобритания в новия турнир ATP Cup завърши в 2:47 часа сутринта австралийско време.

Припомняме, че първо Григор Димитров надви с 2:6, 6:4, 6:1 Даниел Еванс, а малко след това звездата ни излезе отново на корта, за да може в екип с Алекс Лазаров да надвие Джейми Мъри и Джо Салсбъри със 7:6, 6:7, 11-9.

"Дразнещо е мачовете да са толкова късно, не е ли? Нека сме честни. Дразнещо е за всички в турнира. Жалко е, защото започват срещите на сингъл и има 6000 души по трибуните, но докато ти дойде ред вече са само стотина. Не би трябвало да бъде така", каза Мъри.

Треньорът на британците Тим Хенман предпочете да не се оправдава с късния час и призна, че класата на Григор Димитров се е оказала решаваща в срещата между двете държави.

"В тениса разликата на най-високо ниво е минимална. Накрая всичко опря до една или две точки. И Димитров прави точка от бекхенд, която може да отиде навсякъде.

Но той заслужаваше победата, защото игра брилянтно. Сега е трудно да асимилирам загубата", каза Хенман.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови