Димитров започва с Милман или Щруф в Индиан Уелс

OFFNews 06 март 2019 в 10:35 1155 0

Григор Димитров ще се изправи срещу германеца Ян-Ленард Щруф или Джон Милман от Австралиля във втория кръг на турнира от сериите Мастърс в Индиан Уелс.

Първата ракета на България е поставен под номер 26 в основната схема и по този начин почива в първия кръг на надпреварата. Димитров има две победи от два мача срещу Милман до момента, докато с Щруф са си разменили по един успех.

При успех в първия си мач Григор може да срещне третия поставен в схемата Александър Зверев в третия кръг. За Димитров турнирът в Индиан Уелс ще бъде първо излизане на корта след края на Откритото първенство на Австралия, като той пропусна няколко турнира, в които трябваше да участва, заради контузия в рамото.

Водачът в схемата Новак Джокович ще се изправи срещу квалификант във втория кръг, а в третия може да срещне австралиеца Ник Кирьос, който миналата седмица спечели титлата в Акапулко. Световният номер 2 Рафаел Надал започва срещу американеца Джаред Доналдсън или квалификант, докато Роджър Федерeр ще играе срещу италианеца Андреас Сепи или Петер Гойовчик от Германия.

View this post on Instagram

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови