Две нули за Арда и ЦСКА

OFFNews 08 декември 2019 в 16:11 1616 0

Арда Кърджали и ЦСКА не се победиха и завършиха наравно 0:0 в двубой от 19-ия кръг на Първа лига, игран на стадион "Локомотив" в Пловдив.

Двата отбора не успяха да си вкарат голове и както преди няколко дни, за Купата на България, когато "червените" се наложиха с 1:0, преобладаваше борбата по терена.

Единствените две по-опасни положения в мача бяха създадени през първата част и те отидоха в актива на червените. Първо Жеферсон стреля с глава в аут, а в 32-ата минута Вив Соломон-Отабор нацели дясната греда.

Така ЦСКА не успя да съкрати изоставането от лидера Лудогорец, който вчера направи 1:1 с Черно море. "Червените" са на четвъртото мяасто с актив от 36 точки, докато разградчани са с 47. Арда заема 7-ма позиция с 27 пункта.

Арда: Караджов, Лозев, Гаич, Крумов, Леони, Мартинов, Аморим (54-Делев), Ховсепян, Александър Георгиев (63-Лукас Мартинс), Коконов, Василев (84-Петър Христов)
Треньор: Стамен Белчев

ЦСКА: Бусато, Турицов, Гълъбов, Занев, Мазику, Пинто, Малинов, Жеферсон (71-Юрич), Соломон-Отабор, Кери (54-Евандро), Уот (83-Давидов)
Треньор: Милош Крушчич

На 14 декември (събота) от 16:30 часа "червените" посрещат Дунав на "Армията" в последен за годината мач.

След броени минути пък Левски посреща отбора на Витоша Бистрица. Срещата на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" ще започне в 16:30 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови