Джокович поздрави Надал и Медведев за вълнуващия финал на US Open

OFFNews 10 септември 2019 в 08:33 3349 0

Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович използва официалния си профил във Фейсбук, за да поздрави Рафаел Надал и Данийл Медведев за страхотния финал на US Open, който направиха.

След здрава битка Матадора успя да победи в 5 сетова драма и спечели своята 19-та титла от Големия шлем. За Медведев пък това беше четвърто последователно участие във финал, след като по-рано през лятото спори за трофея във Вашингтон, Монреал и Синсинати.

"Поздравления за Рафа Надал за създаването на още история в нашия спорт, както и за представянето на невероятния боен дух и решителност. Поздравления и за Данийл Медведев за невероятното лято в турнирите на твърди кортове в САЩ.

Трябва да се гордееш със себе си. Предстоят ти страхотни неща, Данийл. Добра работа момчета, благодаря ви за фантастичния мач", написа Джокович.

Припомнямме, че сърбинът отпадна на турнира в Ню Йорк още в четвъртия кръг, когато беше принуден да се откаже в третия сет на двубоя си срещу Стан Вавринка. Причината – контузия в рамото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови