Григор Димитров пазарува с пликчета на ръцете

OFFNews 13 април 2020 в 12:00 3243 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров отиде на пазар в Калифорния, където кара карантината заради пандемията от коронавирус. Българинът е изолиран заедно с германския си треньор Кристиан Гро.

В отсъствието на турнири, Димитров е много по-активен в социалните мрежи, където споделя моменти от всекидневието си. Само ден след като показа, че репетира за ново музикално парче, българинът качи снимка как отива на пазар, за да зареди хладилника.

28-годишният българин се е снимал пред количка в супермаркет, като е взел необичайни мерки за лична хигиена - той е сложил на ръцете си торбички за еднократна употреба, като по този начин се пази от заразяване.

На лицето си Димитров не носи маска, но е използвал кърпа, с която скрива всичко до очите. САЩ в момента е най-засегнатата страна от коронавируса. В Калифорния случаите са 21 000, а починалите - над 600.

В същото време канадският секссимвол на женския тенис Южени Бушар отново си уреди среща с фен, но това ще се случи след падането на мерките за социална дистанция. Преди дни канадката призна, че е много самотна в дома си в Лас Вегас и си търси компания.

Последвали са хиляди "оферти", но тази на Боб била най-впечатляваща. Той ще трябва да дари известна сума за подпомогане на канадските лекари, които се борят с коронавируса.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови