Григор Димитров прогресира в световната ранглиста

OFFNews 06 май 2019 в 09:33 3570 2

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров прогресира с три места в световната ранглиста. 27-годишният българин не е участвал в турнири през миналата седмица и запази актива си от 985 точки, но се изкачи до 46-ата позиция в класацията на АТП.

Лидер остана шампионът от Откритото първенство на Австралия Новак Джокович с 11160 точки, следван от Рафаел Надал (Испания) със 7765 точки. Швейцарецът Роджър Федерер вече е трети с 5590 точки, като измести Александър Зверев (Германия), който падна до четвърто място с 5565 точки.

Григор, който вчера стартира успешно на двойки на турнира Мастърс в Мадрид, днес започва и участието си на сингъл. Той се изправя срещу квалификанта Тейлър Фритц от САЩ.

Двубоят е трети в програмата на корт "Аранча Санчес" и ще започне след 17.00 часа българско време. Победителят от двубоя ще играе във втория кръг срещу Новак Джокович.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12061

2

Тукашен

06.05 2019 в 11:46

Така е според вас, но Муратуглу казва друго: ""Позеволте на итичарге да бъадт себе си и тогава фвнтееое ще мгоат да ги озаянопт по-озтблио. Те ще бъдат харнаесви или няма да бадът харасвени, но чоевк ще мжое да гледа мач с емоции - псоовча Мтаргуолу. - Ако не мжоем да ралзиичм титнеистсие, зощтао вчиски са евканди, става скучно. На нас може и да не ни се сурвта така, зтощао очбамие обаичме тениса. Но ако довеедте нкяой неишуезкн в нашия српот, на него със ссугнроит ще му дчоусеке. Иамм една млада птоазна, която в тениса хсвареа енивдестно Ник Кроиис. Защо? Зщтоао Ник дава на хтроаа това, котео тсиънет не им дава. В тениса вскичо е моонтонно, а той го прави даимнично."

https://www.segabg.com/category-sport/trenorut-na-serena-uilyams-zove-za-revolyuciya-tenisa
© Segabg.com 2019"

6774

1

ЛАФЪРДИЕВ

06.05 2019 в 10:37

Те това е успех!!! Не играйш една седмица.. И хоп - три места нагоре по стълбичката..
Щот като играйш - все по нанадолнището са лизгаш..
И що ли второто МУ място в подборката на Евроспорт - за счупени ракети на корта, са подминава и не са отразява достойно от медиите?