Григор Димитров събра погледите на плаж в Сидни

OFFNews 08 януари 2018 в 13:54 7410 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров събра погледите на фенките на плаж в Сидни. Българинът е в града за участие в демонстративния турнир FAST4 Showdown.

В социалните мрежи се появиха снимки на 26-годишния Димитров, на които той позира заедно с хора от щаба си край басейн, изграден на брега на Тихия океан. Григор Димитров ще бъде съотборник с Александър Зверев на демонстративния турнир.

Техни съперници ще бъдат австралийците Ник Кириос и Лейтън Хюит. В шоуто на "Кен Розуол Арина" се играе в сетове до четири гейма с тайбрек при 3:3.

Макар и да не защити титлата си от Бризбейн, Григор Димитров запази третото си място в световната ранглиста на АТР. Заради отпадането си в полуфиналите от бъдещия шампион Кирьос той загуби 160 точки от актива си и в публикуваното тази сутрин ново издание на класацията вече е с 4990.

№1 в света остава Рафаел Надал с 10 600 точки, а втори е Роджър Федерер с 9605. Четвърти на 380 точки зад Григор е Александър Зверев, който миналата седмица не спечели нови точки, тъй като игра на неофициалното световно първенство за смесени отбори “Хопман Къп”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови