Григор Димитров стартира в Мелбърн в нощта срещу понеделник

OFFNews 12 януари 2019 в 10:14 2759 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще изиграе първия си мач на Откритото първенство на Австралия в ранните часове на понеделник. Неговата среща със сърбина Янко Типсаревич е втора на "1573 Арина", като ще започне около 3,30 - 4 часа сутринта българско време.

Преди него на същия корт ще играят поставената под номер 19 французойка Каролин Гарсия и сънародничката й Джесика Понше, като двубоят започва в 2 часа българско време, както и всички останали срещи на другите кортове.

На централния корт "Род Лейвър Арина" "Аустрелиън Оупън" ще открие Мария Шарапова. Шампионката от 2008 г. ще се изправи срещу квалификантката Хариет Дарт от Великобритания. След нея там ще се изявяват Рафаел Надал и Анжелик Кербер, а във вечерната сесия миналогодишните шампиони Каролин Вожняцки и Роджър Федерер.

В първия ден на турнира ще играе и Анди Мъри. Шотландецът, който обяви, че скоро ще сложи край на кариерата си, ще премери сили с испанеца Роберто Баутиста Агут, който спечели първото издание на турнира в София.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews