Григор Димитров зарадва феновете си в България

OFFNews 31 октомври 2017 в 14:57 4369 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров записа специално видеообръщение към българските си фенове, което беше излъчено на първата официална пресконференция за турнира от АТР 250 Garanti Koza Sofia Open в началото на 2018 година. Българинът спечели миналогодишното издание и ще защитава титлата си, увериха организаторите.

"Здравей, България. Много се радвам да споделя с Вас, че и следващата година ще играя в зала „Арена Армеец“, за да вземем още една титла. До края на сезона остават още няколко турнира и след това здрава подготовка. Благодаря Ви за подкрепата и до нови срещи“, каза Григор в обръщението си.

Продажбата на билети за Garanti Koza Sofia Open стартира от утре, като пропуските може да се закупят в мрежата на Еventim.

Също утре Григор стартира участието си на турнира Мастърс 1000 в Париж, като негов първи съперник ще бъде французинът Ришар Гаске.

Той е един от доста неудобните съперници за Гришо. До момента Димитров има само 2 успеха и цели 5 поражения от него, но добрата новина е, че Димитров е в серия от две поредни победи. През този сезон те се срещнаха веднъж на Откритото първенство на Австралия и българинът записа убедителен успех с 6:3, 6:2, 6:4.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови