Григор благодари на феновете за подкрепата

OFFNews 20 януари 2020 в 10:16 1254 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров благодари на българските фенове в Мелбърн за подкрепата след четирисетовата победа над аржентинеца Хуан Игнасио Лондеро в първия кръг на Откритото първенство на Австралия.

"Опитвах се дълго време да подредя играта си и да вляза в ритъм, в първия сет направих много грешки. Но след товя успях да вляза в зоната. Радвам се, че виждам много привърженици, сънародници.

Благодаря ви за подкрепата! Винаги е хубаво да си в началото на годината тук, когато си свеж, обичам да идвам в Австралия", коментира Григор, който с изненада научи в турнирът в Мелбърн статистически е най-успешният му от Големия шлем.

Димитров участва за 10-ти път и има 24 победи при девет загуби. Най-доброто представяне на българина в тази надпревара е достигането до полуфиналите през 2017 година.

"Виждам много български флагове където и да играя, което ме прави щастлив", каза българинът, който се върна и към участието си в отборния турнир ATP Cup.

"Обичам такива мачове, обичам да играя за страната си, да бъда капитан, направих го за момчетата, за страната си, този турнир е много специален", каза още българинът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews