Григор преди "Ролан Гарос": Опитвам нови неща на корта

OFFNews 22 май 2019 в 10:11 1369 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров заяви, че е в добро настроение след последната седмица, определяйки я като прекрасна. Макар да отпадана в първи кръг за трети пореден път, хасковлията е уверен, че на предстоящия "Ролан Гарос" ще се представи по-добре.

28-годишният българин отстъпи на 84-ия в света Федерико Делбонис в първия кръг на основната схема от турнира в Женева. В момента той прави първите си стъпки след треньорската смяна и влизането на Радек Щепанек в екипа му.

"Тази седмица бях фокусиран повече върху играта си, а не чак толкова към резултатите. Опитвам нови неща, различни позиции на корта, разнообразна игра и просто опитвам да се насоча към различен план за игра", каза Димитров, цитиран от "Дневник".

"Трябва да призная, че първият сет беше наистина добър. Бях много, много щастлив от начина, по който успях да действам. И, разбира се, във втория и третия сет определено не правех нещата така, както в първия".

"За мен, е положително, да бъда честен. Тази седмица беше прекрасна. Всеки ден тренирах без да почивам", добави Димитров и каза, че вниманието му вече е насочено към "Ролан Гарос".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови