Гришо чака корав съперник на старта в Синсинати

OFFNews 12 август 2017 в 14:04 1235 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще стартира участието си на турнира от сериите Мастърс в Синсинати с двубой срещу ветерана Фелисиано Лопес или младият корейски талант Хьон Чун.

Българинът е поставен под №7 в схемата и почива в първи кръг, а във втори очаква победителя от сблъсъка между Лопес и Чун.

Димитров попадна в долната част на схемата, където водач отново, подобно на Монреал, е Роджър Федерер. Двамата могат да се срещнат на четвъртфиналите.

Преди това обаче Григор ще трябва да свърши ужасно много работа. Ако успее да стартира с победа над един от двамата много корави съперници, в трети кръг му предстои потенциален сблъсък с един измежду Беноа Пер, Хуан Мартин дел Потро, Томаш Бердих или квалификант.

В другата четвъртина в долната част са най-високо поставените играчи са Александър Зверев и Милош Раонич, които са потенциални съперници на Федерер или Гришо на полуфиналите.

В горната част на схемата водач е световният №2 Рафаел Надал. Испанецът ще има за съперник Ришар Гаске или квалификант във втори кръг.

След това потенциални съперници по пътя към финала са сънародника му Алберт Рамос-Виньолас, който стартира с квалификант, или победителя от мача между Райън Харисън и Жил Мюлер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови