Маестрото ще се скъса да обикаля Южна Америка този месец

OFFNews 06 ноември 2019 в 12:07 1388 0

Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер има доста натоварен график. Маестрото ще изиграе пет демонстративни мача през този месец.

Това ще стане след участието на Федерер на финалите в Лондон. Той ще започне обиколката от чилийската столица Сантяго, където на 19-и ноември ще се изправи срещу Александър Зверев.

Ден по-късно Маестрото ще се изправи срещу Хуан Мартин Дел Потро в Буенос Айрес, Аржентина. На 22-и ноември в колумбийската столица Богота той ще срещне друг съперник, но неговото име още не е известно.

След това Маестрото ще е в Мексико Сити, където ще се изправи отново срещу Александър Зверев, а турът му ще приключи в еквадорската столица Кито на 24-и ноември, където съперникът все още не е известен.

Иначе Федерер ще стартира участието си на турнира в Лондон в неделя и ще се изправи срещу Доминик Тийм не преди 22:00 часа българско време в последния мач от дневната програма.

Маестрото е поставен в група "Борг", къдетто световният номер 2 Новак Джокович е лидер. Там са още Доминик Тийм и Матео Беритини.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови