Марадона към Федерер: Ти беше, си и ще бъдеш най-великият (видео)

OFFNews 21 ноември 2019 в 11:27 2102 0

Футболната легенда Диего Марадона не успя да уважи демонстративния тенис мач между Роджър Федерер и Александър Зверев, но записа специално видео, което бе излъчено на голям екран на корта "Parque Roca".

"Здравей, майсторе, машина, както обичам да те наричам. Ти беше, си и ще бъдеш най-великият. Няма друг като теб. Искам да знаеш, че ако имаш какъвто и да е проблем в моята страна, можеш да ми се обадиш и да ми кажеш от какво имаш нужда", каза Марадона.

Маестрото остана поласкан от жеста и думите на Дон Диего. Припомняме, че именно неговият противник на корта Зверев е казал на Федерер да покани Марадона, защото иска да се запознае с него.

Иначе Роджър и Саша се наслаждават на страхотно време заедно в Южна Америка, където правят голямо турне с демонстративни мачове.

Този път Зверев спечели демонстративния мач срещу 38-годишния тенисист с два тайбрека, но не резултатът бе най-важен, а забавлението, което двамата предоставиха на многобройните фенове по трибуните. 

След тази среща, Маестрото и Саша ще премерят силите си в Богота утре, а след това следват сблъсъци в Мексико Сити и Кито.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови