Медведев след успеха в Синсинати: Последните три седмици бяха най-добрите в живота ми

OFFNews 19 август 2019 в 10:16 1549 0

Шампионът от турнира в Синсинати Данил Медведев е на седмото небе от радост след най-голямата титла в кариерата си.

Руснакът победи Давид Гофен в два сета и спечели титлата на турнира от сериите Мастърс в Синсинати. Във финала Медведев се наложи над белгиеца със 7:6 (3), 6:4 за 1 час и 39 минути.

"Трудно е да намеря думи. Това е резултат от цялата тази упорита работа, която влагам в тренировките и мачовете. Наистина съм адски щастлив, че спечелих в Синсинати.

Истината е, че ме измъчваха крампи, тъй като през последните седмици поиграх доста, но в крайна сметка успях да удържа успеха си.

Искам да кажа, че дори и да не бях завършил с трофей, последните три седмици бяха невероятни за мен и може би бяха най-добрите в живота ми на корта.

Но разбира се, че е по-добре да спечелиш трофей. Не е добре да загубиш три поредни финала. Ако бях загубил и днес щях да се усъмня как е възможно това.

В крайна сметка нещата завършиха по най-добрия начин. Не е нужно да си задавам много въпроси, след като спечелих този мач. Време е за малка почивка.

Нямах нито един лош мач в турнира, това бяха най-добрите дни в живота ми, а сервисът ми никога не е работил толкова добре", каза Медведев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови