Меси влезе в словесен конфликт със селекционера на Бразилия (видео)

OFFNews 16 ноември 2019 в 12:27 2329 0

Селекционерът на бразилския национален отбор по футбол Тите влезе в пререкание със суперзвездата на Аржентина Лионел Меси по време на контролата между двата южноамерикански гранда в Рияд, Саудитска Арабия.

Именно Лео донесе успеха на "гаучосите", след като стигна до попадение в 13-ата минута. Преди да вкара нападателят изпусна дузпа, но при добавката бе безгрешен.

"Исках от съдията да му покаже жълт картон, какъвто заслужаваше. Меси ми каза да си затварям устата и аз му отговорих същото. Не искам повече да обсъждам това. Такъв мач трябва да се ръководи от добър съдия", кaза Тите.

Tова беше първият му мач за "гаучосите" след наказание, което получи заради обиди към футболната федерация на Южна Америка след Копа Америка.

Самият Меси не коментира пререканията си с Тите и заяви, че отборът Аржентина е допуснал грешки в проверката си, но изрази задоволство от факта, че тимът може да играе в няколко схеми.

На 18 ноември южноамериканците имат още една контрола. Съперник е Уругвай в Тел Авив. Ден по-късно Бразилия пък среща Южна Корея в Абу Даби.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови