Надал: Не ме вълнува дали някой има повече пари от мен или по-голяма къща

OFFNews 12 юни 2018 в 12:15 5561 1

Световният номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал, който в неделя триумфира за рекорден 11-и път на турнира от Големия шлем "Ролан Гарос", заяви, че е изненадан, че продължава да печели титли от Големия шлем на 32-годишна възраст.

"Да се завърна и да имам възможността да спечеля в Монте Карло, Барселона, Рим и особено тук, това е много емоционален момент за мен. Трудно ми е да опиша какво чувствам.

Ако трябва да бъда честен, преди си мислех, че на 32 вече ще съм се отказал от тениса и ще имам семейство. Трудно ми е да го опиша, някак естествено се получава това.

И съм благодарен затова. В кариерата си съм постигнал повече, отколкото съм мечтал. В същото време, преминах през някои наистина тежки моменти - много пъти свързани с контузии.

Оставете ме да се насладя на титлата. Не, никога не мисля за повече. Това не пречи да имам своите амбиции. Правя всичко със страст. Не съм обаче обсебен от тези цифри. Не ме вълнува дали някой има повече пари от мен, или по-голяма къща. Щастлив съм от нещата, които са ми се случили.

Уникално е усещането да спечелиш 11 пъти даден турнир. Искам да благодаря, че имам подобна възможност в живота си. Не мога да кажа друго", каза Надал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

1

котаракът Еркюл

12.06 2018 в 12:56

Ами че що не си се оженил досега? Годеницата ти бе на трибуните в неделя,заедно със сестра ти и майка ти. Искрено и лично се надявам в майско-юнските дни на Гароса през следващата година,Надал да е на "Филип Шатрие" само и единствено като на меден месец.