Надал: Не мога да кажа, че съм бил на 80%, а Григор на 70%

OFFNews 19 април 2019 в 09:39 1357 0

Бившият световен номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал определи Григор Димитров като талантлив и опасен съперник. Вчера Матадора победи българина с 6:4, 6:1 в третия кръг на турнира от сериите Мастърс 1000 в Монте Карло и на 1/4-финалите очаква Гуидо Пея.

"Чувствам се добре. Това е една много важна победа за мен и то срещу много талантлив и опасен съперник. Мисля, че първият сет беше на много високо ниво като тенис. Във втория сет се получиха повече грешки, а в края и вятърът стана по-силен.

Вятърът е и за двама ни, разбира се, но винаги има значение. Случват се такива работи при игра на открито - трябва да си готов за всякакви обстоятелства. Нужно е да се адаптираш и да намериш точните решения.

Не знам. Това е всекидневна работа. Не мога да кажа, че съм бил на 80%, а Григор на 70%. Сметките не се правят така - мога да говоря за себе си, а не за другите.

Щастлив съм от показаната игра. В първите два кръга надиграх двама добри състезатели. Винаги срещите след травма са трудни. Това е добро начало за мен на сезона на клей," каза Надал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови