Ник Кириос отнесе солена глоба след поредния скандал (видео)

OFFNews 16 август 2019 в 12:27 2621 0

Тенисистът Ник Кириос получи глоба от респектиращите 113 хиляди долара заради неспортменско поведение по време на мача от втория кръг на турнира от сериите Мастърс в Синсинати срещу Карен Хачанов.

Австралиецът пак си навлече гнева на феновете, след като се държеше много грубо с рефера Фъргъс Мърфи по време на разговора си с него и дори намеси името на Рафаел Надал.

Освен това Кириос се изплю по посока на стола на съдията, както и счупи две ракети заради които обаче доста интересно не получи наказание.

Причината за гнева на австралиеца бе забележка за бавене на играта, което отприщи гнева на Ник. Кириос определи Мърфи и като "най-лошия рефер в историята на тениса".

Това е поредна изцепка за австралиеца. По време на "Уимбълдън" Ник се опита да уцели в тялото с топката Надал, а след двубоя не само призна, че това не е било случайно, а обяви, че няма да се извини. 

Преди това през март по време на турнира в Маями той успя да влезе в словесни пререкания с човек от публиката. Въпросният привърженик подвикна на австралиеца, че има нужда от нова прическа.

Тенисистът не се забави с отговора: "Имаш безплатен билет ли? Защо си дошъл да ме гледаш в неделя вечер? Нямаш ли какво друго да правиш в неделя вечер? Безплатен билет ли имаш?", подметна Кириос. Останала част от публиката се ентусиазира, а съдията на стола се опита да сложи ред.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови