Ноле Джокович излезе от съня, започна да яде месо

ОFFNews 06 април 2017 в 13:34 3677 0

Старият Новак Джокович се завръща! Разкритието направи Богдан Обрадович, бивш селекционер на Сърбия за купа Дейвис. Заедно с Ноле тимът спечели най-престижната отборна надпревара в мъжкия тенис.

"През последната година Ноле повече медитираше, отколкото тренираше. Прие доста странен начин на хранене", сподели Обрадович пред белградските медии, "В тениса дори смяната на ракетата влияе, а представете си такава генерална промяна до какво може да доведе".

Явно Джокера вече си е върнал стария си режим, който го качи на върха на световния тенис. Край на диетата без месо, комшията може да хапва плескавици и други благини.

След като започна диетите и се отдаде на медитация, Ноле започна да губи важните мачове. Някои дори се опасяваха, че е станал жертва на духовен гуру. Други пък обвиниха жена му Йелена.

Наскоро самият Джокович сподели, че просто е стигнал етапа, в който спортът не му е основният приоритет. Той се зарече да обръща повече внимание на семейството.

Новак Джокович, Федерер, Григор Димитров и най-добрите в тениса може да гледате по каналите Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2. Повече информация ще намерите ТУК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови