Още заразени на тенис турнира в Белград - с COVID-19 са Виктор Троицки и бременната му съпруга

OFFNews 23 юни 2020 в 10:11 3625 0

Снимка Инстаграм

Още един тенисист, участвал в турнира в Белград, е с положителна проба за COVID-19. Това е Виктор Троицки. Освен него, заразена е и съпругата му Александра, която е в напреднала бременност.

Новината съобщи самият тенисист пред медии.

"Аз и съпругата ми сме с положителни тестове. Тя се тества в петък, а аз и дъщеря ни - в неделя, след като нейната проба излезе положителна. Тестът на дъщеря ни е отрицателен", обяви Троицки.

Само преди дни семейството е празнувало с приятели рождения ден на дъщеря си.

Троицки взе участие в "Адриа Тур", организирано от Новак Джокович. На същия турнир стана ясно, че с COVID-19 са Григор Димитров и Борна Чорич. Очаква се днес да стане ясен резултатът от теста на Новак Джокович. 

Заразени са и треньорът на Григор Димитров - Кристиан Гро, физиотерапевтът му Алгис Христов и фитнес треньорът на Джокович - Марко Паничи.

След турнира в Белград Григор се прибра в родния си град Хасково, където имаше открита тренировка, среща с медиите, с кмета на града и с деца. До момента няма установени положителни проби след престоя му в Хасково. Карантина е предписана на 12 души. Мениджърът му Георги Стоименов и родителите на Димитров са дали негативен резултат. След като се е почувствал зле, Григор Димитров се завърна в Монако, където живее.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!