Сърбин не успя да затрудни Федерер, вижте програмата в Маями за тази вечер

OFFNews 26 март 2019 в 09:11 1185 0

Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер се класира за 1/8-финалите в турнира от сериите Мастърс 1000 в Маями. Това стана след успех в два сета над сърбина Филип Крайнович - 7:5, 6:3.

Маестрото приключи битката само за час и половина. В началото на мача той имаше затруднения и още във второто си подаване допусна пробив. Но веднага включи на друга предавка и успя да го върне в следващия сервис гейм на противника и да започне да диктува нещата в мача.

Така в следващата фаза Маестрото очаква Данил Медведев. От своя страна Федерер има нужда от още една победа, за да измести Доминик Тийм от четвъртото място в ранглистата. От началото на сезона Федерер има 14 победи в 16 мача. В Маями пък е с 52 победи и 14 загуби до момента.

Междувременно стана ясна и програмата на турнира за днес. Тогава ще видим и първите четвъртфинали в състезанието, които ще бъдат в схемата при дамите.

Главните фаворити при мъжете - Новак Джокович и Федерер, също ще бъдат на корта. Ето и разписанието:

Централен корт:

След 18:00 часа българско време: Кайл Едмънд - Джон Иснър

Не преди 20:00 часа: Су-Вей Сие - Анет Контавейт Новак Джокович - Роберто Баутиста Агут

Не преди 01:30 часа: Петра Квитова - Ашли Барти

Не преди 03:00 часа: Роджър Федерер - Данил Медведев

Grandstand:

след 18:00 часа: Феликс Оже-Алиасим - Николоз Басилашвили Борна Чорич - Ник Кириос Кевин Андерсън - Джордан Томпсън Чекинато/Гофен - Тиафо/Ферер Циципас/Майер - Шаповалов/Рубльов

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови