Солскяер: Юнайтед има сили да стигне до Топ 4 в класирането

OFFNews 29 декември 2019 в 11:29 1713 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели след победата с 2:0 над Бърнли, че в един момент от маче неговите футболисти са били брилянтни на терена.

След успеха си снощи "червените дяволи" са 5-и в класирането с актив от 31 точки и са само на един пункт от четвъртия Челси, който обаче има мач по-малко от манчестърци. Въпреки това Солскяер вярва, че Юнайед има сили да стигне заветната четворка в класирането на Висшата лига.

"През първото полувреме положихме основите, за да можем през втората част да излезем и да се защитаваме. А в защита бяхме просто брилянтни.

При 1:0 се защитавахме добре и успяхме да вкараме втори гол в края. Може би той трябваше да падне по-рано, но важното е, че успяхме да го вкараме.

Напоследък бележим доста, но и получаваме попадения. Когато не получиш гол, тогава шансовете ти за победа са по-големи. Целта ни е Топ 4 и не сме далеч от нея.

Във футбола трябва във всеки мач да си заслужиш правото да победиш. Сега ни предстои мач с Арсенал, който винаги е труден", каза Солскяер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови