Стан Вавринка зададе неудобни въпроси на Джокович

OFFNews 19 април 2020 в 11:52 5091 0

Стан Вавринка и Новак Джокович разговаряха близо час на живо в Инстаграм за радост на феновете. В ролята на интервюиращ влезе швейцарецът, който взе инициативата още в началото.

Разговорът беше насрочен за 16,00 часа, но сърбинът закъсня с 1 минути с включването си.

"Заради коронавируса ли си толкова точен за първи път в живота си?", пошегува се Вавринка с Джокович, който има репутация на човек, който винаги закъснява. Двамата си задаваха много въпроси, като Вавринка не пропусна да попита и нещо, което е неудобно за Джокович, а именно как се чувства на корта срещу Роджър Федерер.

Швейцарецът е най-обичаният от публиката тенисист и сърбинът обикновено е посрещан враждебно.

"Не е лесно. Намирам това за несправедливо. Винаги съм бил честен и съм казвал, че искам да бъда номер 1. Хората сигурно са се питали "Кой е този, който иска да се противопоставя на Рафа и Роджър?".

Така се озовах в ситуация сам срещу всички. Роджър без съмнение е най-великият играч, но и аз имам своето място", каза Джокович, а Вавринка го подкрепи с думите, че в "един филм трима добри герои са много".

Двамата се върнаха и назад във времето на най-големите си успехи и разочарования. Джокович сподели, че иска по време на карантината да подобри немския и френския си и да се заеме с изучаването на руски. За финал сърбинът се поинтересува как Вавринка поддържа младежкия си вид на 35 години. Отговорът на швейцареца беше - италианското вино.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови