Тренировка на Федерер върна Григор Димитров в детството

OFFNews 22 април 2020 в 10:40 4571 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров участва в рубриката ATP Uncovered на официалния сайт на мъжката асоциация. Той трябваше да коментира десетте най-добри видеа на тренировка в къщи за седмицата.

Първото място в подреждането беше за Роджър Федерер, който удря топката към стената в своята къща по време на снеговалеж. По тази причина и Маестрото е с една ръкавица. Това предизвика спомени у Григор за неговото детство в Хасково.

"Спомням си като бях малък сутрешните тренировки с баща ми. Ходехме всеки ден в една зала и вътре беше страшно студено, когато навън валеше сняг. Залепяхме лепенки на дървения под и дори играехме с ръкавици, защото беше много студено. В залата нямаше никакво отопление.

Това занимание е един отличен пример за упоритост. Видеото е страхотно от всяка гледна точка. В същото време е и много вдъхновяващо. Когато искаш нещо, няма граници. Няма нещо, което да те спре", коментира 28-годишният Григор, цитиран от БНР.

В момента българинът е със своя треньор Кристиан Гро в изолация в Калифорния, където поддържа форма в очакване на подновяването на сезона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови